La nostra Carn

La carn que venem sempre volem que sigui de la millor qualitat. Venem conills petits (1Kg. aprox.), pollastres de granja i de semipagès, gall dindi, xai, porc i porc Duroc, vedella (sempre petita i tendra), ànecs i tot tipus d’aviram per encàrrec.

Pollastre: sencers, a quarts, pits de pollastre desossats, pernilets, ales, cuixes desossades…

Gall d’indi: cuixes senceres, pits filetejats… Pollastre de semi pagès sencer i per encàrrec.

Xai: sencer, mig, a quarts i per talls. També et podem desossar les cuixes pel forn.

Cabrit: a quarts, mig, sencer… i el tallem per la brasa, el forn o sobretot per arrebossar. Els tenim per encàrrec.

Porc: llom, llonzes, costella, morro i orella, carn magra, ossos pel caldo, cansalada, cansalada del coll “burgil”, llaminera…
Porc Duroc: llom, carn magra i cansalada.

Vedella: Bistecs de culata, culatí, culata d’espatlla, entrecots, filet, carn per guisar (conill, coll…) peces per rostir (llata, rodó d’espatlla, jarret…), per fer caldo (pit de vedella, ossos del genoll, ossos salats…).

Els ànecs els venem sencers i per encàrrec.
També pots encarregar tot tipus d’aviram: perdius, guatlles, pintades…

Blog de WordPress.com.
A %d blogueros les gusta esto: