Embotit casolà

Elaborem la majoria dels nostres embotits curats i cuits. Encara coem els embotits amb foc de llenya.
EMBOTITS CURATS: Baiona, bacó fumat, cansalada blanca ibèrica salada, cansalada blanca salada, cansalada curada amb sal i pebre, cap de llom curat, fuet casolà, fuet casolà de l’avi, fuet casolà extra, llom sec, llom sec amb pebre vermell, llangonissa casolana, llangonissa casolana de l’avi, llangonissa casolana extra, pernil salat bodega tallat a màquina, pernil salat Navidul Gran Selección (18 mesos de curació) tallat a màquina i a mà, pernil recebo ibèric tallat a mà, salami, secallones, secallones picants, secallonetes, xistorra, xoriç fresc (per a la brasa), xoriç casolà (mida fuet), xoriç d’Olot, xoriç ibèric.

EMBOTITS CUITS: Botifarra catalana, botifarra crua, botifarra blanca ampla, botifarra blanca prima, botifarra d’ou, botifarra negra per faves (ampla), botifarra negra prima, botifarra de perol, botifarró de ceba (amb ceba i pinyons), bull blanc farcit o tot triturat, bull negre farcit o tot triturat, frankfurts, foie de figues, mortadel·la de Sils, mortadela d’olives, mortadel·la petita, pernil cuit d’espatlla, pernil cuit de cuixa, pernil de gall dindi.

Anuncios
Blog de WordPress.com.
A %d blogueros les gusta esto: