Els nostres tallers de cuina

A començament d’any, el centre gastronòmic d’Hostalric, el Domus Sent Soví, ens va proposar fer un taller de les nostres pizzes.Sense dubtar-ho vam dir que sí. Ens feia molta il.lusió fer conèixer un dels nostres productes més apreciats. El taller va ser tot un èxit de participació. Molt estimulant va ser la gran acceptació i comentaris positius per part de la gent que va formar-ne part.

Aquest estiu el Domus ens va animar a fer-ne un de diferent, gràcies a la nostra constant innovació a la cuina. En aquest cas, per els sopars d’estiu amb uns aperitius molt refrescants. El resultat va ser un gran taller, amb uns alumnes fantàstics que van demostrar que la senzillesa pot anar de la mà de la sofisticació. Aperitius que van enamorar el paladar i la vista de tothom.

Ara al desembre hem tornat al centre Domus Sent Soví per oferir un taller d’aperitius de nadal i ha tornat a ser tot un èxit. Tant per la demanda, com pels grans cuiners aficionats que hi van posar moltes ganes d’aprendre i entusiasme en veure el resultat final.

Anirem fent tallers durant l’any vinent perquè estem encantats de donar a conèixer el nostre poble, tota la seva diversitat i un lloc tan singular com el nostre centre gastronòmic, però sobretot perquè ens agrada ensenyar la nostra manera de treballar. Il.lusió i dedicació en tot allò que fem.

Si esteu interessats en fer algun taller seguiu-nos per les xarxes socials instagram i facebook i estareu assabentats de les dates i com fer les inscripcions a través del Domus Sent Soví

95353-Domus-Sent-sovi-footer