Hamburguesa amb base de patates i pernil ibèric

hamburguesa_ibericoAvui 28 de maig, és el dia internacional de l’hamburguesa, per això he pensat a deixar-vos aquesta recepta del meu blog de cuina.
Si voleu fer les hamburgueses a casa, sobretot poseu una mica d’ou i pa ratllat a la carn sinó l’hamburguesa us quedarà totalment seca, però si afegiu aquests dos ingredients aconseguíreu que us quedin tendres i més saboroses.

De tota manera, si teniu una carnisseria de confiança, compreu-les allà i us estalviareu més treball a casa.

Ingredients:

2 hamburgueses de vedella
4 patates
1 cullerada de formatge semi en crema
4 rodanxes de pernil ibèric
1 bola de mozzarella de búfala
oli
pebre

Comencem tallant les patates petites, les posem dins d’una paella amb una mica d’oli d’oliva, les tapem amb tapadora i les anem removent perquè no s’enganxin. A foc mig alt primer perquè es torrin i després abaixem el foc perquè s’acabin de fer.

Quan ja veiem que falta poc, les aixafeu una mica, afegiu la cullerada de formatge semi crema i barregeu bé.

Només ens queda fer l’hamburguesa a la planxa i un cop feta ja podem muntar el súper plat!!

Amb l’ajuda d’un motlle d’acer farem la base del plat, posem dins les patates cuites, traiem el motlle i damunt d’elles l’hamburguesa, dues o tres llesques de mozzarella fresca, dues rodanxes de pernil ibèric, una miqueta de ruca i ja solament ens falta un toc d’oli i pebre.

Son un vici absolut!!

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.
A %d blogueros les gusta esto: