Pasta amb pernil, avellanes i curri

Si sou amants de la pasta i sobretot del curri no podeu deixar passar aquesta recepta, fàcil i boníssima.
Se’m va ocórrer un dia sense més ni més i el mateix dia de provar-la es va convertir en una de les meves preferides.

Animeu-vos a fer-la i després ens comenteu si us ha agradat.

Ingredients: (per 2 persones)

200 g de pasta (jo he fet servir macarrons ratllats)
150 g de nata per cuinar
6 rodanxes de pernil serrà fines i sense molt de greix
1 grapat gran d’avellanes torrades, pelades i sense sal
1 culleradeta per a postres de curri
formatge parmesà al gust
oli d’oliva verge
sal

Primer posem l’aigua a bullir i quan aquesta ho faci afegim sal i hi tirem la pasta. La deixarem entre 8 i 10 minuts i després l’escorrem bé.

Mentrestant triturem les avellanes amb un robot de cuina, un cop trossejades els hi afegim el pernil a trossos i una mica de parmesà, i de nou triturem.

En una paella i tirem una mica d’oli i hi incorporem la barreja triturada, la deixem uns minuts que s’escalfi juntament amb el curri, anem removent. Ara incorporem la nata líquida i barregem molt bé (proveu i si cal, afegiu una mica de sal).
Un cop veiem que la nata bull una mica és el moment d’incorporar-hi els macarrons escorreguts.
Ho barrejarem tot molt bé i ja ho tenim!!

Per adornar el plat podeu ratllar una mica de parmesà i decorar amb una rodanxa de pernil enrotllat.

Un plat de pasta absolutament únic!

macarronesjamon

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Crea un blog o un sitio web gratuitos con WordPress.com.
A %d blogueros les gusta esto: