La botifarra negra

Moltes vegades a la botiga ens hem trobat quí ens pregunta si la botifarra negra està cuita, la resposta és ben senzilla, Sí!

La botifarra negra està feta de carn de la caldera de porc però el seu ingredient principal que la diferència de totes és la sang.

La sang igual que el fetge, és un producte delicat i que s’ha de tenir molta cura de no cometre errors higiènics. La sang es deteriora ràpidament a causa de la seva composició, ha d’estar sempre refrigerada entre 4 i 5 graus centígrads i mai es pot allargar la seva conservació més enllà de 48 hores en fresc. Un cop la sang és cuita la seva conservació s’allarga moltíssim però com molts productes o plats cuinats.

La botifarra negra agrada molt a la brasa, per acompanyar mongetes, faves, per esmorzars de forquilla, entrepans…. és un producte molt versàtil i amb moltes possibilitats.

A la botiga la botifarra negra l’elaborem prima com la de la foto i amb format de bull (peltruc o morcón) un amb la carn triturada igual i l’altre amb troços grans de la carn de la caldera com orella, llengua, ronyó….

Si encara no heu provat la botifarra negra per cosa de pensar que esteu menjant un embotit fet amb sang, feu una cosa, tanqueu els ulls i assaboriu tot el seu gust increïble que de segur us farà repetir. Als amants d’aquesta botifarra som vampirs de sang cuita.

embotit6

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s