Diferència entre Mitjana i entrecot

A vegades no us ha cridat l’atenció que hi hagi gent que demana mitjana de vedella i d’altres entrecot?

La resposta és senzilla, els dos talls provenen del mateix lloc però hi ha una diferència bàsica entre aquests talls, el que passa és que amb el temps la gent ha ajuntat els dos noms creient que son el mateix.

La particularitat principal de la mitjana (chuleta o chuletón) és que es troba a dalt de tot del llom de vedella i porta os. Podem dir que son els talls més grans i cada un d’ells ha de pesar entre 200 gr i 1 kilo. També son els que porten més grassa però a la vegada son els més tendres. Com els de la foto.

IMG_4162

La caracteristica dels entrecots (entrecôte) que els diferència de les mitjanes és el pes i que es serveixen sense os. També son els que es troben després de les mitjanes, tenen menys grassa i el troç és més petit. Es serveixen amb un pes cadascun que oscila entre els 150 gr i el 1/2 kilo.

2270A217-BA47-4371-A2E6-98BD37C59FC2

Nosaltres mai els tallem tan gruixuits sino ens ho demanen expressament.

Un dubte menys que ja tenim aclarit😉

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.
A %d blogueros les gusta esto: