Galtes de porc al forn amb romaní

103FAA1E-1438-43F3-BED4-04AF71F4890E

Hi ha molta gent que mai ha provat les galtes de porc, a tots els que encara no s’han atrevit els hi dic que és una de les carn més bones i tendres del porc.

Aquesta recepta es basa sobretot en el toc del romaní i el tomàquet natural. A la carnisseria les trobateu amb os però si les voleu sense ens ho podeu demanar i us les dessossem.

Ingredients: (per a 2 persones)
2-3 galtes de porc (si són petites millor 3)
4 tomàquets tipus pera o de canàries grans, els d’amanida no que són més àcids
3 cebes mitjanes
2 branques de romaní fresc
oli d’oliva verge extra suau
1 raig de vi negre (com 1/2 got, una miqueta més)
sal
pebre
Encenem el forn a uns 220 º que es vagi escalfant.
22242AEA-0A7F-49E5-AD08-0BD3BE2EEB4DAgafem una safata pel forn i posem un raig d’oli.
Tallem els tomàquets i les cebes a rodanxes i les posem a la safata escampades.
Ara sal pebrem les galtes de porc i les disposem sobre de la ceba i el tomàquet tallats. Una mica més d’oli per sobre i el romaní coronant les galtes.
Introduïm la plata al forn durant uns 15 minuts. Passats aquest minuts ruixem les galtes amb el vi negre i els hi donem la volta (l’os que quedi cap amunt), ara baixarem el forn a uns 160º i enfornarem uns 25 minuts. L’últim pas és tornar a donals-hi la volta aquesta vegada que l’os quedi cap avall, les regarem una mica amb el suc de la safata i les deixarem al forn uns 10 minuts més.
Transcorregut aquest temps ja les tenim llestes per servir i degustar.
Estàn boníssimes!! Us animo a probar la recepta

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.
A %d blogueros les gusta esto: